Inkluderande produkter valda med omsorg
Inkluderande barnprodukter valda med omsorg

Kid activist (Lottie-serien)

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Det här är Meg som kämpar för barns rättigheter i samhället. Meg och hennes vänner lyfter att barns röster också är viktiga och de vill peppa barn att våga vara modiga och använda sina röster. Om du tror på något, våga prata om det, det är det enda sättet att driva en förändring!

Dockan är inspirerat av av aktivisten Mari Copeny aka "Little Miss Flint", och tanken med dockan Meg, är att stärka barns tro på sig själva. 


I paketet ingår:

  • Docka med bruna ögon, ljusbrun hy och svart lockigt hår.
  • En gul t-shirt med texten "Kids voices Matter" 
  • Grön Jacka med en "Stand up"-pin
  • Blå jeans-shorts
  • Vita gympaskor
  • Armband
  • Demonstrationsskylt
  • Megafon


Material:
Kroppen är tillverkad i mjuk ftalatfri vinylplast och Saran nylon-hår som gör håret mjukt och minskar trassel.

 

Storlek: 18 cm

Rekommenderad från 3 år.


Lottie-dockorna är baserade på 18 månaders forskning i samarbete med flickor, föräldrar, återförsäljare, branschexperter, barnpsykologer och näringsexperter för barn.  

Dockan har vetenskapliga proportioner av en 9-årig flicka med undantag för huvudet (som har ökat för att tillgodose hår). Hon bär inte smycken, smink, höga klackar eller har tatueringar. Hon kan stå på egna ben. Hennes kläder är färgglada och har stor uppmärksamhet på detaljer. Lottie kläder är baserade på aktiviteter i linje med en 9-åring i stället för en vuxen. Hon kan också bär vackra glada klänningar samt slitstarka kläder för lerig utomhus lek. Lottie tillåter flickor att vara flickor och njuta av sin barndom, i alla dess aspekter. 

Dockan har vetenskapliga proportioner av en 9-årig flicka med undantag för huvudet (som har ökat för att tillgodose hår). Hon bär inte smycken, smink, höga klackar eller har tatueringar. Hon kan stå på egna ben. Hennes kläder är färgglada och har stor uppmärksamhet på detaljer. Lottie kläder är baserade på aktiviteteri linje med en 9-åring i stället för en vuxen. Hon kan också bär vackra glada klänningar samt slitstarka kläder för lerig utomhus lek. Lottie tillåter flickor att vara flickor och njuta av sin barndom, i alla dess aspekter.


Varumärke: Lottie