Inkluderande baspaket till förskolan

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

För att underlätta ert arbete kring att skapa en miljö som speglar hela samhället, erbjuder vi färdiga paket utifrån olika kategorier. I baspaketet ingår produkter som på ett naturligt sätt visar att vi alla är olika, samtidigt som könsnormerna utmanas. De utvalda produkterna rekommenderar vi att alla förskolor har i sin verksamhet. 

DET SOM INGÅR I BASPAKETET ÄR:

  • Memo Yrken (3 st) - Ett spel som kan användas på många olika sätt. Lika enkelt som spelet kan användas med de yngsta i verksamheten där barnen t.ex. kan öva på bakgrundsfärgerna på brickorna, kan det användas med de lite äldre barnen kring samtal om yrken. När barnen blir så stora så de kan börja skriva/rita berättelser kan Memo-brickorna även användas för att skapa berättelser kring.
  • ABC spel (3 st) - Ett spel som enkelt kan anpassas till barns olika åldrar och kunskapsnivå kring bokstäver. Matcha stor med liten bokstav, öva på bokstäver eller hitta ord som börjar på en viss bokstav i bland de 10 illustrationerna. 
  • Kortlek för barn inkl matematiska tecken (3 st) - En barnvänlig kortlek med fina illustrationer, där ni utöver de klassiska kortspelen kan använda kortleken för mattelek på olika sätt. 
  • Affisch Glada barn! A4 (3 st)
  • Affisch Glada barn! 50x70 cm (3 st) - Vår populära affisch som har många olika användningsområden i verksamheten.
  • Giftfria kritor 24-pack i olika hudfärger (3 st paket)
  • Giftfria färgpennor 24-pack i olika hår-& hudfärger (3 st paket)
  • Plåster i 5 olika nyanser 100-pack (1 st paket)

HUDFÄRGADE PRODUKTER

Vi omvärderar begreppet hudfärgat. Vårt mål är att varje förskola och skola, kan erbjuda alternativ för alla hudfärger på ett naturligt sätt i den pedagogiska verksamheten.

När ett barn ritar ett självporträtt, eller ritar vänner och familj, är det en väldigt viktig signal, att alla hår- och hudfärger är representerade i materialet som används i skapandet.

Likaså gäller plåster, med små medel kan vi visa allas lika värde.


TIPS OCH VÄGLEDNING

  • En broschyr med tips och vägledning kring att skapa en inkluderande pedagogisk miljö


FAKTURERING:

Fakturering görs via ”pappersfaktura” eller elektronisk fakturering i enlighet med lagen om e-handel.


VI HJÄLPER ER GÄRNA VIDARE I ERT ARBETE

Vill ni ha ett anpassat paket, eller behöver vägledning kring vilket material som passar er verksamhet? Skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er gärna vidare!