Inkluderande barnprodukter till er butik

Möt era kunders medvetna val

Idag är det svårt att hitta mångfald bland leksaker och sällskapsspel, samtidigt som kunders medvetenhet och efterfrågan ökar. Vi tar därför fram barnprodukter där vi alltid har mångfald, jämställdhet och hållbarhet i åtanke.

INKLUDERANDE För oss betyder mångfald representation av olika etniciteter, funktionsvariationer och kroppsformer i våra produkter.

HÅLLBARA Vi gör medvetna materialval och med produktion i Europa. Leksakerna kan lätt anpassas till olika åldrar & språk.

Läs mer om våra produkter här: På Svenska  In English  

Vilka är era kunder?

Våra produkter passar lika bra hos återförsäljare för pedagogiskt material och leksaksbutiker, som i resebutiker och i hotellshopen. 

Förskolor & Skolor  

Pedagogiskt material för roligt lärande. Spela sällskapsspel, samtala runt inkluderande bilder, eller öva på alfabetet. Mångfald blir en naturlig del i barns miljö. 

Resenärer

Sällskapsspel i mindre format som kan tas med på utflykten eller resan. Perfekt  att köpa med sig i farten, både för barnfamiljer och affärsresenärer. 

Föräldrar 

Underhållande material med ett pedagogiskt perspektiv är alltid uppskattat av föräldrar. Samtidigt stärks barns empatiska förmåga genom att lära sig om människors lika värde.

Ansök om att bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare till inkluderande barnprodukter från ELSA och SAM?

Klicka här för att ansöka

Om du har några frågor eller funderingar, maila [email protected] så hjälper vi dig gärna vidare.


Sagt om oss av våra återförsäljare


”För oss på Lekolar är det viktigt att förskolan välkomnar och tillhör alla. Vi vill bidra till att göra förskolan tillgänglig, inkluderande och likvärdig för alla barn och pedagoger. Därför är vi glada att erbjuda produkter från ELSA och SAM i vårt sortiment.”

 – Sofia Winerdal, Pedagogisk expert Lekolar”Vi ser att efterfrågan och intresset för mer inkluderande produkter ständigt ökar, varpå samarbetet med en aktör som ELSA och SAM känns som en naturlig vidareutveckling för oss i vårt arbete att erbjuda ett sortiment där mångfald har en nyckelroll.”

- Kristoffer Hansson, Strategisk Inköpare ABASkol

Vi på Lyreco ser det som vår uppgift att skapa en skol- och förskolemiljö där alla känner sig välkomna och inkluderade. Vi strävar efter att göra skolan till en plats där alla barn och pedagoger har samma förutsättningar och möjligheter. Därför är vi glada över att kunna erbjuda mångfaldsfokuserade produkter från ELSA och SAM.

- Pernilla Svensson, Category Manager School & Preschool på Lyreco 

Vi på Funka Mera är alltid på jakt efter bra språkträningsmaterial. Att ta in Elsa och Sams produkter i vårt sortiment var en självklarhet då det går att jobba med språkträning och inkludering samtidigt på ett både roligt och lärorikt sätt.

- Linda McCluskey, logoped på Funka Mera Norden AB

På våra hotell jobbar vi aktivt med mångfald. Så jag är väldigt glad att vi nu ser över våra lekrum och fokuserar på leksaker som speglar alla människors olikheter, och som även bidrar till att alla barn som bor på hotellen kan identifiera sig med dem. 

- Susanna Ståhl, Director of Operation på Quality Hotel

Våra återförsäljare

Våra återförsäljare består bland annat av Nordens största återförsäljare inom förskola/skola, leksaksbutiker, hotellshopar och resebutiker.