Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Hej!

Jag som startat denna butik är en afrosvensk småbarnsförälder som alltid lagt mycket energi på att hitta böcker och leksaker där mina barn är representerade, vilket har varit både svårt och tidskrävande. 

Idéen till den här butiken föddes i samband en enorm frustration när jag letade efter julklappar till barnen, jakten på en t-shirt med en mörkhyad superhjälte på verkade vara ett omöjligt uppdrag. Dagens utbud av barnprodukter är väldigt normativt, och det är lätt för barn att tro att de måste se ut på ett visst sätt för att kunna lyckas. Det som driver mig är att alla barn har rätt att tro att de kan bli precis vad de vill, och det är viktigt för alla barn att förstå människors olikheter och lika värde. Min vision är därför att underlätta mångfald i barnens omgivning.

Då vi ligger så långt efter när det gäller representation av mörkhyade personer bland barnprodukter, fokuserar webbutiken på just det. Här hittar du både befintliga produkter som redan finns på marknaden (men kan vara svåra att hitta) och egenproducerade produkter där det saknas vettiga alternativ. Allt som finns i butiken är valt med omsorg och jag har alltid ett genustänk och ett mångfaldsperspektiv i åtanke.

Vi hjälper förskolor, företag och andra verksamheter med mångfaldsperspektivet på barnprodukter, både utifrån representation av mörkhyade personer och utifrån ett bredare mångfaldsperspektiv som vi anpassar till er verksamhet. 

 Kul att du har hittat hit, hoppas du hittar något du gillar!

Hälsningar Johanna


Här kommer svar till de vanligaste frågorna: 

F: Hur snabbt skickar ni min order?

S: Vanligtvis skickar vi din order inom 1 - 3 arbetsdagar, om du har en brådskande beställning kan du alltid skicka ett mail till [email protected] och stämma av när nästa leverans skickas.

F: Vilka fraktsätt använder ni?

S: För små beställningar upp till 1 kg skickas din beställning PostNord, och för tyngre och större beställningar skickas din beställning med DHL.

F: Jag är lite osäker på vad jag ska beställa?

S: Ett tips är att filtrera utifrån ålder på barnet, så får du upp alla produkter som passar till vald ålder. Det finns också möjlighet att skapa önskelistor i butiken genom att klicka på hjärtat vid produkten, som sedan kan mailas till valfri mottagare, så det är användbart inför en födelsedag eller liknande.

Du är även alltid välkommen att kontakta mig via [email protected] eller via sociala medier (Instagram @elsaochsam Facebook @elsaochsam.shop 

F: Kan jag skicka direkt till en annan mottagare?

S: Ja, det kan du! Antingen kan du skriva in en annan mottagaradress direkt i adressfältet, om det inte fungerar kan du skriva in mottagaradressen i meddelanderutan som du hittar i kassan. I meddelanderutan kan du även skriva in ett personligt meddelande, så skickar jag med en handskriven lapp med din beställning. 

F: Jag är osäker på hur man lägger en beställning i en webbutik, hur gör man?

S: Vi vet att alla inte är vana vid att beställa i en webbutik, så vi har skrivit ihop lite vägledning för att hjälpa dig på vägen. Med bara några knapptryck kan du lägga din beställning, och göra betalningen på ett tryggt och säkert sätt. Klicka här för att komma till instruktionerna Till instruktionerna


Och några av alla underbara omdömen butiken har fått:

"Tusen tack för paketet, så snabbt och fint inslaget. Uppskattar verkligen er butik och rekommenderar er varje chans jag får"


"Köpet gick smidigt, kommunikationen (bekräftelsemail) var toppen och varorna kom snabbt. Även produkterna levde upp till förväntan. Allt som allt; mycket nöjd!! Kommer absolut handla mer hos dig framöver, det är en viktig butik du driver!"


"Jag är supernöjd, riktigt imponerad över den snabba leveransen! Köpte en bok till min tvååring, han älskar den och tar fram den varje kväll det är dags att läsa! Fin text och bilderna är så färgglada och fina!"


"Jag är supernöjd med beställningen och även produkterna. Smidigt att beställa, bra utbud och väldigt bra böcker. "


"Hej! Jag är alltid väldigt nöjd med beställningar hos dig! Denna gång hoppas jag att något annat barn blev nöjd och glad över sin julklapp."