T-shirt med superhjälten Alma (Ljusrosa)

Op voorraad!


220 SEK

Superhjälten Almas superkraft är hennes magiska frön som hon har i sitt bälte, med hjälp av dessa frön kan hon skapa liv, få växter och djur att växa och åldras, vilket är en utmärkt superkraft när hon ska lösa mysterier.

Det här är en klassisk t-shirt med ribbad halsmudd och superhjälten Alma på, producerad av GOTS certifierad, ekologisk, rättivsemärkt bomull och tryckt med Fftalfria färger. 

Finns även i Hallonröd.


Storlekar:
3-4 år = 98 – 104 cm
5-6 år = 110 – 116cm
7-8 år = 122 – 128 cm

Tröjorna är normala i storleken. 

Även om vi har försökt att exponera produkten så rättvisande som möjligt, kan viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm.


Tvättråd:

Tvätta tröjan ut och in i 30 grader och undvik torktumling för att bevara trycket så länge som möjligt. Som alltid med barnkläder är det bra att tvätta tröjan innan den används för första gången.


Illustrerad av: Denise Kalonji

Varumärke: ELSA och SAM


Omdöme från kund:

”Hej! Kan meddela att tröjan blivit favorit! Direkt på efter att  paketet öppnades och knappt tagit av den sen dess. Motvilligt bytt mot pyjamas bara! Den var verkligen toppen! ”


Material och Miljö:

100% Ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen och kammad bomull. 

Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Genom att kläderna oberoende har ekologiska certifikat granskas alla kemikaliska insatsmedel och färgämnen som används under hela produktionskedjan, allt från råvara till slutprodukt. 

Produktionen är granskad av Fair Wear Foundation (FWF) som är ett internationellt kontrollsystem som är inriktat på att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin världen över. FWF är ett flerpartsinitiativ där företag, fack och organisationer gått samman för att gemensamt hitta hållbara lösningar. Ett flerpartsinitiativ är menat som ett verktyg och forum för att styrka respektive medlemsföretags etikarbete. De företag som är anslutna till FWF ställer sig bakom organisationens uppförandekod och accepterar därmed att FWF får kontrollera förhållandena i deras fabriker.