Färdigt kit 0-1 år    Färdigt kit 6-7 år    

ELSA och SAM är en inkluderande barnbutik där alla böcker & leksaker är valda med omsorg, här kommer lite inspiration till roliga och underhållande presenter till barnen! Välkommen <3

Filtrera baserat på ålder

För att underlätta när du tittar runt bland alla produkter har vi lagt upp produkterna baserat på ålder som de kan passa för. Välj helt enkelt den ålder du söker produkter. 

Passar ålder 0-3 år

Här har vi samlat produkter för de minsta i familjen. Ett tips är att ge en bok som första present till bebisen, det kommer vara något som barnet kommer kunna roa sig med länge. 

Passar ålder 3-6 år

På rymmen - jagad av mamma polis!

Syskonböcker är något som ofta efterfrågas i butiken. Vi har flera roliga böcker som tar upp syskonrelationens olika sidor, här får ni en chans till skratt och viktiga diskussioner kring syskonrelationer.

Passar ålder 6-9 år

Hokus pokus Häxa i läxa

Hos oss hittar du en mängd Lättlästa böcker  som är perfekta för barn som är i början av sin läskarriär, roliga och spännande böcker ökar chansen till mer läsning. Du hittar också en hel del andra produkter som passar för dessa åldrar.                               

Omdömen från kunder

Jag är supernöjd! Fantastiskt nöjd med produkterna och älskar butiken <3. 

Kommer definitivt handla igen i framtiden. Tack!

Min beställning kom fram snabbt och var hur fint paketerade som helst. Toppen att kunna köpa hudfärgade plåster för det är så svårt att få tag i.

Kan meddela att tröjan blivit en favorit! Direkt efter att paketet öppnades och knappt tagit av den sen dess. Motvilligt bytt mot pyjamas bara!


Vill du slippa att slå in dina presenter så kan du lägga till paketinslagning i kassan.

Vill du har hjälp, tips eller har några funderingar är det bara att höra av dig via mail ([email protected]), Instagram eller Facebook, du hittar länkar längst ner. Hej! det är jag som ligger bakom den här butiken :)

Min ambition är att öka mångfalden bland barnprodukter på marknaden då utbudet är så homogent idag. Jag jobbar gentemot marknaden på många olika sett, och det är är en del av mitt arbete. Idag är det en stor underrepresentation av personer med mörk hy bland böcker & leksaker och med den här butiken vill jag göra det lättare att hitta dessa produkter. Allt som finns i butiken är valt med omsorg och jag har alltid ett genustänk och ett mångfaldsperspektiv i åtanke.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Följ gärna ELSA och SAM på sociala medier och prenumerera på nyhetsbrevet, länkar finns längre ner på sidan <3