Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Barnböcker och leksaker till väntrummet, kontoret eller restaurangen 

- det finns många rum dit barn får häng med, som inte alltid är anpassade till deras behov.

Tänk vad bra det vore att kunna ta fram en liten låda som barnen kan pyssla med, när de vuxna behöver prata om "tråkiga" saker..

Föräldrarnas tackamhet kommer vara tydlig, barnen har något att roa sig med, och ni får ett smidigare möte.

Samtidigt behöver ni som företag möta kunders förväntningar kring hållbarhet, genus och inkludering.

För att ni ska kunna fokusera på det ni är bra på, vill vi göra det enkelt för er. Vi har redan tänkt på de olika perspektiven, många vändor, och är övertygade om att ni kan överträffa era kunders förväntningar med små medel.

Vi har satt ihop färdiga barnpaket, som enkelt kan plockas fram vid behov, och sen tas undan för att inte ta onödig plats.

Beställ ett färdigt paket eller andra produkter här i webbutiken, eller skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er gärna vidare!


Hur inkluderande är ert väntrum/lekrum?

Väntrummet och lekrummet är bland de första miljöerna besökande barn kommer till, och det blir så viktigt att ni som företag skapar en trygg plats för barnet. En del av det arbetet är att fundera kring hur miljön uppfattas av besökarna, hur inkluderande är materialet som erbjuds? Speglar böckerna och leksakerna alla era kunder?

Vi hjälper er gärna vidare i mångfaldsarbetet gentemot era yngsta besökare, genom att stötta upp med rådgivning och produkter. Kontakta oss så bokar vi in ett möte! Maila: [email protected]


Beställ direkt i webbutiken om ni hittar det ni är intresserade av!

Hittar ni det ni är intresserade av i webbutiken är det bara att beställa direkt. Om ni vill beställa större volymer eller saknar något ni letar efter, får ni gärna höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vi har självklart alltid normkreativitet och genus i åtanke vid våra urval.


Några kommentarer från kunder och besökare:

"Det är enkelt och smidigt att beställa från er och jag gillar verkligen ert urval av böcker. Barnböckerna vi köpte in uppskattades av både stora och små."

"Smidigt och enkelt. Jag är jätte glad för ditt initiativ att samla allt på ett ställe. Tidigare har finkamma efter böcker och dockor mm. Leta och söka på nätet"

"Tack för en fantastisk butik. Jag älskar konceptet!"