Hur inkluderande är ert väntrum/lekrum?

Väntrummet och lekrummet är det första besökande barn ser, och det är så viktigt att ni som företag skapar en trygg plats för dem. En del av arbetet är att fundera kring hur miljön uppfattas av besökare. Hur inkluderande är materialet som ligger framme? Speglar böckerna och leksakerna alla barn i samhället?

Vi har satt ihop en checklista som ni kan utgå ifrån för att kartlägga ert väntrum / lekrum. Ladda ner den här

Vi hjälper er gärna vidare i arbetet kring att skapa en inkluderande miljö för era yngsta besökare, och erbjuder både produkter och rådgivning.


Barnprodukter till salongen, kontoret eller restaurangen 

- det är många rum dit barn får hänga med, som inte alltid är anpassade till deras behov.

Tänk vad bra det vore att kunna ta fram en liten låda som barnen kan pyssla med, när de vuxna behöver prata om "tråkiga" saker.

För att ni ska kunna fokusera på det ni är bra på, vill vi göra det enkelt för er. Vi har satt ihop färdiga barnpaket, som enkelt kan plockas fram vid behov, och sen tas undan för att inte ta onödig plats. Självklart har vi alltid hållbarhet, genus och inkludering i våra val.


Beställ direkt i webbutiken eller kontakta oss

Hittar ni det ni är intresserade av i webbutiken är det bara att beställa direkt. Om ni är intresserade av rådgivning, anpassade paket eller vill beställa större volymer, får ni gärna höra av er till oss. Fyll i era uppgifter i det här formuläret (länk), eller skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er gärna vidare!


Omdömen från kunder:

"Det är enkelt och smidigt att beställa från er och jag gillar verkligen ert urval av böcker. Barnböckerna vi köpte in uppskattades av både stora och små."

"Smidigt och enkelt. Jag är jätte glad för ditt initiativ att samla allt på ett ställe. Tidigare har finkamma efter böcker och dockor mm. Leta och söka på nätet"