Fri frakt vid köp över 499 kr (för privatpersoner inom Sverige)
0
Fri frakt över 499 kr

Vi vill underlätta för er att skapa en inkluderande pedagogisk miljö

Hos ELSA och SAM hittar ni utvalda barnprodukter där personer med mörk hy är representerade och har en ledande roll. I och med att bruna och svarta personer är så underrepresenterade bland barnprodukter idag, har vi valt ut dessa för att underlätta skapandet av en inkluderande pedagogisk miljö. Vi har självklart alltid normkreativitet och genus i åtanke, oavsett vem som har huvudkaraktären i boken.

Vi kan även hjälpa till med ett bredare mångfaldsperspektiv på böcker och leksaker beroende på vad ni har för behov i verksamheten.

Ni kan antingen välja färdiga paket eller ta hjälp av oss att ta fram ett anpassat paket för just er verksamhet. Skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er gärna vidare!

Här nedanför hittar ni även ett urval böcker och leksaker som passar perfekt i förskolemiljön som ni kan beställa direkt i webbutiken. Om ni vill beställa större volymer eller saknar något ni letar efter får ni gärna höra av er till oss så hjälper vi er vidare.

En gratis broschyr kring inkludering i den pedagogiska miljön

Vi har skapat en broschyr med stöd och råd i arbetet med att skapa en inkluderande miljö för barnen. Beställ broschyren gratis här.