Inkluderande barnbokspaket 3 - 6 år (5 st)

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

För att underlätta ert arbete kring att skapa en miljö som förebygger rasism, och visar en omgivning som speglar hela samhället, erbjuder vi färdiga paket utifrån olika kategorier. 

Till bokpaketeten väljer vi ut böcker som håller hög kvalitet, samtidigt som samhällsnormerna utmanas. Minst en huvudkaraktär har mörk hudfärg, då vi ser att det är böcker som är svåra att hitta idag. Fokuset ligger inte på hur karaktärerna ser ut, mångfalden blir istället en naturlig del av historien.

Böckerna utspelar sig i mijöer som barn i Sverige kan relatera till, eller så har den en koppling till familjer som har rötter i flera kulturer. Genusperspektivet är självklart något som vi alltid har i åtanke.

De utvalda böckerna kommer från olika förlag på marknaden, allt från de största förlagen till egenutgivna böcker. Genom att se över utbudet från så många förlag som möjligt, kan vi även bredda mångfalden bland författare och illustratörer som generellt är ännu mer homogent än karaktärerna i böckerna.

Flera av böckerna är Svanen-märkta.


I PAKETET INGÅR:

5 st bilderböcker och lättlästa böcker, för barn mellan 3 - 6 år.

Notera att böckerna på bilden endast är exempelbilder, böckerna som ingår i paketet ändras löpande.


FAKTURERING:

Fakturering görs via ”pappersfaktura” eller elektronisk fakturering i enlighet med lagen om e-handel.


VI HJÄLPER ER GÄRNA VIDARE I ERT ARBETE

Vill ni ha ett anpassat paket, eller behöver vägledning kring vilket material som passar er verksamhet? Skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er gärna vidare!