Inkluderande barnbokspaket till Barnahus

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

För att underlätta ert arbete kring att skapa en miljö för barn som representerar oss alla i samhället , har vi satt ihop ett färdigt bokpaket anpassat till Barnahusens arbete.  

Till bokpaketeten väljer vi ut böcker som håller hög kvalitet, samtidigt som samhällsnormerna utmanas. Huvudrollerna visar en mångfald utifrån olika hudfärger och funktionsvariationer.

Böckerna utspelar sig i mijöer som barn i Sverige kan relatera till, eller så har den en koppling till familjer som har rötter i flera kulturer. Genusperspektivet är självklart något som vi alltid har i åtanke.

De utvalda böckerna kommer från både stora och små förlag på marknaden, för att skapa en större bredd även bland författare och illustratrer.

Flera av böckerna är Svanen-märkta.


I PAKETET INGÅR 25 st BARNBÖCKER:

10 st pek- & bilderböcker för barn mellan 0 - 3 år

10 st bilderböcker för barn mellan 4 - 7 år 

5 st barnböcker för barn mellan 8 - 10 år 


Notera att böckerna på bilden endast är exempelbilder, böckerna som ingår i paketet ändras löpande.


FAKTURERING:

Fakturering görs via ”pappersfaktura” eller elektronisk fakturering i enlighet med lagen om e-handel.


VI HJÄLPER ER GÄRNA VIDARE I ERT ARBETE

Vill ni ha ett anpassat paket, eller behöver vägledning kring vilket material som passar er verksamhet? Skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi er gärna vidare!