Nia ballerina Speldosa - Reflection

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Äntligen ett smyckeskrin med en ballerina som har mörk hy, en perfekt present som kan hållas kär i många år!

Vrid om nyckeln och lyft på locket för att se den fina ballerinan snurra runt till en melodi som spelas. Den färgglada illustrationen av Nia Ballerina som dansar framför sin spegel gör det här skrinet till den perfekta förvaringen av pärlor, armband, småstenar och annat viktigt som man bara måste spara. 


Mått: ca 15.3 x 9 x 15.3 cm

Material: Rektangulär ask gjord på MDF (Medium Denisty Fiberboard) 

Rekommenderad från 3 år.


Varumärke: Nia Ballerina


Omdömen från kunder:

"Min dotter fick sin förra helgen och säger "att det är den bästa present hon någonsin fått!" "


"Nia Ballerina music box is the product I dreamed of having as a little girl.

It is the perfect size for my daughter to put all her treasures in. and has a lovely little brown-skin ballerina that twirls to the classic music we all know and love. 

It was such a delight to find this product in Sweden and extremely easy and fast to order with Elsa & Sam.”


Historien bakom Nia Ballerina :

Nia Ballerina skapades av den brittiska mamman Sharon som ville stötta sin dotter i sin passion för balett. Det blev tydligt att det saknades mångfald inom balettbranschen samtidigt som hon kände vikten av att dottern fick se ballerinor som såg ut som henne. Ett sätt att skapa igenkänning är genom leksaker och böcker, och efter en jakt utan framgång efter en speldosa innehållande en ballerina med mörk hy bestämde hon sig för att ta fram detta själv. Efter speldosan har hon fortsatt ta fram fler produkter under samma varumärke.