Vänskap - 12 berättelser för mellanstadiet

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Amira får användning av sin italienska vid en skridskobana. Vide är trött på sitt namn och tänker byta klass. Saga får en fråga som får hela kroppen att frysa till is.

En sann vän kan vara det bästa som finns! Men vänskap är inte alltid lätt, och ibland är det frånvaron av den som känns som starkast. Vänskap: 12 berättelser för mellanstadiet handlar om vänskap på olika sätt – vänskap på distans, vänskap som krånglar, vänskap som får det att pirra, vänskap som inte är som vänskap borde vara, vänskap med en farfar, vänskap som växer fram …

Vänskap kan vara härligt, jobbigt, läskigt och känslosamt!

Tips från Johanna – Grundare till ELSA och SAM

 ”Jag tror att vi alla kan relatera till att vänskapsrelationer kan vara svårt ibland, speciellt som barn. Många tankar som snurrar och jobbiga upplevelser som ibland är svåra att sätta ord på. Den här boken kan vara ett sätt att få igång samtalet kring situationer som ditt mellanstadiebarn kanske går och bär på.

Ett tips är att du som vuxen också läser boken, så kan ni berätta för varandra vad ni känner kring respektive berättelse. Kanske kan du berätta om egna erfarenheter kopplade till ämnet för att sätta igång samtalet.”

Författare:

Emma Askling, Moa de Bruin, Elin Ek, Annica Hedin, Mårten Melin, Tamara Mivelli, Per Nilsson, Sannah Salameh, Siri Spont, Edward Summanen, Tobias Söderlund och Alma Thörn har alla bidragit till denna antologi som passar perfekt för barn på mellanstadiet.