T-shirt med superhjälten Zion (ljusgrön)

Op voorraad!


220 SEK

Med hjälp av sin röda handske kan den här superhjälten Zion teleportera sig vart som helst, vilket är användbart både när han är sugen på glass och när han ska lösa mystiska situationer. 

Det här är en klassisk t-shirt med ribbad halsmudd och superhjälten Zion på, producerad av GOTS certifierad, ekologisk, rättivsemärkt bomull och tryckt med Fftalfria färger. 

Finns även i ljusrosa. 


Storlekar:
3-4 år = 98 – 104 cm
5-6 år = 110 – 116cm
7-8 år = 122 – 128 cm

Tröjorna är normala i storleken. 

Viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm även om jag har försökt att exponera produkten så rättvisande som möjligt. Som alltid med barnkläder är det bra att tvätta tröjan innan den används.


Tvättråd:

Tvätta tröjan ut och in i 30 grader och undvik torktumling för att bevara trycket så länge som möjligt.


Varumärke: Elsa och Sam


Material och Miljö:

100% Ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen och kammad bomull. 

Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Genom att kläderna oberoende har ekologiska certifikat granskas alla kemikaliska insatsmedel och färgämnen som används under hela produktionskedjan, allt från råvara till slutprodukt. 

Produktionen är granskad av Fair Wear Foundation (FWF) som är ett internationellt kontrollsystem som är inriktat på att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin världen över. FWF är ett flerpartsinitiativ där företag, fack och organisationer gått samman för att gemensamt hitta hållbara lösningar. Ett flerpartsinitiativ är menat som ett verktyg och forum för att styrka respektive medlemsföretags etikarbete. De företag som är anslutna till FWF ställer sig bakom organisationens uppförandekod och accepterar därmed att FWF får kontrollera förhållandena i deras fabriker.