Lilla barnbokspaketet till väntrummet

Produkten är tyvärr slut i lager :( 

Lägg gärna in en bevakning så får du ett mail så snart produkten kommer tillbaks in lager, du förbinder dig inte till någon köp genom att lägga in en bevakning.

Ibland är det lätt att glömma bort vikten av en inkluderande miljö för besökande barn i väntrummet eller lekrummet. Vi vill därför göra det enkelt för er, att visa era besökare allas lika värde. 

Vi har valt ut böcker med omsorg som är underhållande för barnen, samtidigt som vi har mångfald och genus i åtanke. I lilla barnbokspaketet ingår 8 barnböcker både från de stora och mindre förlag, för barn mellan 0-9 år.

Böckerna på bilden är exempel på böcker som ingår i paketet, och uppdateras löpande under året. Om ni vill veta vilka böcker som ingår just nu får ni gärna höra av er till [email protected] så hjälper vi er vidare. 

I lilla bokpaketet för väntrum & lekrum ingår:

3 st bilderböcker för barn mellan 0 - 3 år

3 st bilderböcker för barn mellan 3 - 6 år

2 st böcker för barn mellan 6 - 9 år


Hur ser era miljöer ut idag?  Här kommer några tips på vilka områden som är bra att se över utifrån ett mångfaldsperspektiv:

- Hur ser det ut på väggarna i väntrummet/lekrummet? Hur inkluderande är tavlor/affischer som sitter uppe?

- Hur ser det ut bland barnböckerna? Finns det en mångfald bland huvudkaraktärerna?

- Hur ser det ut bland leksakerna? Om ni tex har dockor, har dockorna olika hudfärger?


Ni kan alltid lägga till fler produkter utöver paketet från butiken eller höra av er till oss om ni vill att vi sätter ihop ett paket för just era behov.