Barn recenserar - Amari och nattbröderna

Barn recenserar - Amari och nattbröderna

ADELLE GER AMARI OCH NATTBRÖDERNA 5 AV 5 I BETYG

Vem är bättre på att recensera böcker för barn, än själva målgruppen? Just därför låter vi barn få recensera böcker vi har i butiken, så får ni höra deras perspektiv.

Först ut är Adelle 11 år som har läst Amari och nattbröderna:

DEN HÄR BOKEN MÅSTE DU LÄSA!!!

Det här var den bästa boken jag någonsin läst, den var rolig och jättespännande. Jag älskade boken från början till slut.

Om man läser själv rekommenderar jag boken från 10 till 13 år. Boken var inte så svårläst och så fort jag fick chansen satte jag mig och läste. I vissa situationer kände man verkligen igen sig, det var som att läsa om sig själv och det var kul. Boken var ganska tjock men det gjorde inget för den var så himla bra.
Boken får fem av fem Elsa och Sam poäng.

Adelle 11 år

Boken hittar du här.